Recepten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Pikante kabeljauw met wilde rijst

20-40 minuten

Mexicaanse koolvis met rode bonen

20-40 minuten

Pittige penne met tomaat en makreel

20-40 minuten

Gebakken schol met tomaat en olijven

20-40 minuten

Wrap met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus

20-40 minuten

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

20-40 minuten

Haringclub met avocadomayo en krokante bacon

0-20 minuten

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum

20-40 minuten

Griekse boerensalade met zout&peper-calamares

20-40 minuten

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

Mosselen op z’n Vlaams

0-20 minuten

Gebakken rode poon met peterselie en citroen

0-20 minuten

Tong ‘Wellington’ met pesto

20-40 minuten

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus

20-40 minuten

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree

40-60 minuten

Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs

0-20 minuten

Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade

20-40 minuten

Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette

20-40 minuten

Italiaanse mosselpan

20-40 minuten

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden

20-40 minuten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

20-40 minuten

Rode poon met couscous

20-40 minuten

Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes

20-40 minuten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Pikante kabeljauw met wilde rijst

20-40 minuten

Mexicaanse koolvis met rode bonen

20-40 minuten

Pittige penne met tomaat en makreel

20-40 minuten

Gebakken schol met tomaat en olijven

20-40 minuten

Wrap met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus

20-40 minuten

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

20-40 minuten

Haringclub met avocadomayo en krokante bacon

0-20 minuten

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum

20-40 minuten

Griekse boerensalade met zout&peper-calamares

20-40 minuten

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

Mosselen op z’n Vlaams

0-20 minuten

Gebakken rode poon met peterselie en citroen

0-20 minuten

Tong ‘Wellington’ met pesto

20-40 minuten

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus

20-40 minuten

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree

40-60 minuten

Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs

0-20 minuten

Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade

20-40 minuten

Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette

20-40 minuten

Italiaanse mosselpan

20-40 minuten

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden

20-40 minuten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

20-40 minuten

Rode poon met couscous

20-40 minuten

Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes

20-40 minuten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Pikante kabeljauw met wilde rijst

20-40 minuten

Pittige penne met tomaat en makreel

20-40 minuten

Gebakken schol met tomaat en olijven

20-40 minuten

Wrap met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

20-40 minuten

Haringclub met avocadomayo en krokante bacon

0-20 minuten

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum

20-40 minuten

Griekse boerensalade met zout&peper-calamares

20-40 minuten

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

Mosselen op z’n Vlaams

0-20 minuten

Gebakken rode poon met peterselie en citroen

0-20 minuten

Tong ‘Wellington’ met pesto

20-40 minuten

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus

20-40 minuten

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree

40-60 minuten

Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs

0-20 minuten

Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade

20-40 minuten

Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette

20-40 minuten

Italiaanse mosselpan

20-40 minuten

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden

20-40 minuten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

20-40 minuten

Rode poon met couscous

20-40 minuten

Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes

20-40 minuten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Pikante kabeljauw met wilde rijst

20-40 minuten

Mexicaanse koolvis met rode bonen

20-40 minuten

Pittige penne met tomaat en makreel

20-40 minuten

Gebakken schol met tomaat en olijven

20-40 minuten

Wrap met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus

20-40 minuten

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

20-40 minuten

Haringclub met avocadomayo en krokante bacon

0-20 minuten

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum

20-40 minuten

Griekse boerensalade met zout&peper-calamares

20-40 minuten

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

Mosselen op z’n Vlaams

0-20 minuten

Gebakken rode poon met peterselie en citroen

0-20 minuten

Tong ‘Wellington’ met pesto

20-40 minuten

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus

20-40 minuten

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree

40-60 minuten

Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs

0-20 minuten

Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade

20-40 minuten

Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette

20-40 minuten

Italiaanse mosselpan

20-40 minuten

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden

20-40 minuten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

20-40 minuten

Rode poon met couscous

20-40 minuten

Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes

20-40 minuten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Pikante kabeljauw met wilde rijst

20-40 minuten

Mexicaanse koolvis met rode bonen

20-40 minuten

Pittige penne met tomaat en makreel

20-40 minuten

Gebakken schol met tomaat en olijven

20-40 minuten

Wrap met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus

20-40 minuten

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

20-40 minuten

Haringclub met avocadomayo en krokante bacon

0-20 minuten

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum

20-40 minuten

Griekse boerensalade met zout&peper-calamares

20-40 minuten

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

Mosselen op z’n Vlaams

0-20 minuten

Gebakken rode poon met peterselie en citroen

0-20 minuten

Tong ‘Wellington’ met pesto

20-40 minuten

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus

20-40 minuten

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree

40-60 minuten

Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs

0-20 minuten

Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade

20-40 minuten

Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette

20-40 minuten

Italiaanse mosselpan

20-40 minuten

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden

20-40 minuten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

20-40 minuten

Rode poon met couscous

20-40 minuten

Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes

20-40 minuten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Pikante kabeljauw met wilde rijst

20-40 minuten

Mexicaanse koolvis met rode bonen

20-40 minuten

Pittige penne met tomaat en makreel

20-40 minuten

Gebakken schol met tomaat en olijven

20-40 minuten

Wrap met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus

20-40 minuten

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

20-40 minuten

Haringclub met avocadomayo en krokante bacon

0-20 minuten

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum

20-40 minuten

Griekse boerensalade met zout&peper-calamares

20-40 minuten

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

Mosselen op z’n Vlaams

0-20 minuten

Gebakken rode poon met peterselie en citroen

0-20 minuten

Tong ‘Wellington’ met pesto

20-40 minuten

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus

20-40 minuten

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree

40-60 minuten

Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs

0-20 minuten

Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade

20-40 minuten

Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette

20-40 minuten

Italiaanse mosselpan

20-40 minuten

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden

20-40 minuten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

20-40 minuten

Rode poon met couscous

20-40 minuten

Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes

20-40 minuten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Pikante kabeljauw met wilde rijst

20-40 minuten

Pittige penne met tomaat en makreel

20-40 minuten

Gebakken schol met tomaat en olijven

20-40 minuten

Wrap met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

20-40 minuten

Haringclub met avocadomayo en krokante bacon

0-20 minuten

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum

20-40 minuten

Griekse boerensalade met zout&peper-calamares

20-40 minuten

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

Mosselen op z’n Vlaams

0-20 minuten

Gebakken rode poon met peterselie en citroen

0-20 minuten

Tong ‘Wellington’ met pesto

20-40 minuten

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus

20-40 minuten

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree

40-60 minuten

Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs

0-20 minuten

Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade

20-40 minuten

Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette

20-40 minuten

Italiaanse mosselpan

20-40 minuten

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden

20-40 minuten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

20-40 minuten

Rode poon met couscous

20-40 minuten

Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes

20-40 minuten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Pikante kabeljauw met wilde rijst

20-40 minuten

Mexicaanse koolvis met rode bonen

20-40 minuten

Pittige penne met tomaat en makreel

20-40 minuten

Gebakken schol met tomaat en olijven

20-40 minuten

Wrap met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus

20-40 minuten

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven

20-40 minuten

Haringclub met avocadomayo en krokante bacon

0-20 minuten

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum

20-40 minuten

Griekse boerensalade met zout&peper-calamares

20-40 minuten

Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

Mosselen op z’n Vlaams

0-20 minuten

Gebakken rode poon met peterselie en citroen

0-20 minuten

Tong ‘Wellington’ met pesto

20-40 minuten

Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus

20-40 minuten

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree

40-60 minuten

Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs

0-20 minuten

Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade

20-40 minuten

Geroosterde sardientjes met rozemarijn vinaigrette

20-40 minuten

Italiaanse mosselpan

20-40 minuten

Aspergesoufflé met Hollandse garnalen

20-40 minuten

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en kruiden

20-40 minuten

Gamba’s met kerriemayonaise en couscous van bloemkool

20-40 minuten

Rode poon met couscous

20-40 minuten

Kabeljauwhaasje met Coburgerham en een salsa van kerstomaatjes

20-40 minuten

Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus

20-40 minuten

Oosterse makreelspiesjes

20-40 minuten

Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen

0-20 minuten

Gebakken tongfilet met Provençaalse jus

0-20 minuten

Mediterrane mosselen uit de wok

20-40 minuten

Clubsandwich met haring en avocado

0-20 minuten

Knolselderijstamppot met poon

20-40 minuten

Griet uit de oven met witte wijnsaus

40-60 minuten

Contactgegevens

Visspecialist van der Schuit
Van Harenstraat 34
8471 JE Wolvega
0561-612217
info@visspecialistvdschuit.nl

Volg ons

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 08:30 – 18:00
woensdag: 08:30 – 18:00
donderdag: 08:30 – 18:00
vrijdag: 08:30 – 18:00
zaterdag: 08:30 – 17:00
zondag: gesloten