Pasteitje met romige Hollandse garnaaltjes

20-40 minuten

20-40 minuten

4 personen

garnalen

amuse

Ingrediënten

• 200 gram Hollandse garnalen
• 4 bladerdeeg pasteibakjes
• 1 sjalotje
• 1 doosje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
• 50 gram dille
• Scheutje slagroom

Bereiding

Snijd het sjalotje fijn. Verwarm de pasteitjes volgens de verpakking. Fruit het sjalotje aan op laag vuur tot ze glazig zijn. Voeg de Boursin Knoflook & Fijne Kruiden toe, roer door en verwarm een minuut. Voeg een scheutje slagroom toe, doe de garnalen erbij en warm heel kort mee. Vul de pasteitjes en werk af met dille.

Contactgegevens

Visspecialist van der Schuit
Van Harenstraat 34
8471 JE Wolvega
0561-612217
info@visspecialistvdschuit.nl

Volg ons

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 08:30 – 18:00
woensdag: 08:30 – 18:00
donderdag: 08:30 – 18:00
vrijdag: 08:30 – 18:00
zaterdag: 08:30 – 17:00
zondag: gesloten